О сайте FAQ Ссылки Связаться с нами
Добавить фирму Форум Реклама на сервере
   Проводник / Форум>
Автор: JanZalavski     Дата: 06 Января 2007. 21:50:25
Тема: Дисертації, дипломні дешево
Сумський інформаційно-аналітичний центр «VV» пропонує написання дисертаційних досліджень.
Вісім років ми виконуємо інформаційно-аналітичні замовлення, в числі яких є й написання дисертаційних досліджень та супровід їх до захисту. Ми – лідери щодо цього виду послуг у Сумському регіоні.
За час роботи наш центр виконав понад дві тисячі курсових, сімсот дипломних та тридцять дисертаційних досліджень. Тому наш досвід у побудуванні структури роботи, оформленні її, добору джерел та ілюстративного матеріалу є унікальним.
Кожна робота є ексклюзивною, ми не допускаємо повторень навіть частини матеріалу. Інформація береться з платних бібліотек, переважно російських, маємо підписку на користування бібліотекою Конгресу США, доступ до центру дисертаційних досліджень м.Хімкі (Росія), системи Ukrlibrary та ін. Матеріал, як правило, переводний.
Крім того, співробітнічаємо з великою кількістю спеціалістів у різних галузях науки та техніки, серед яких є викладачі Сумських, Київських, Львівських, Одеських ВНЗ. Розроблюємо як теоретичну частину дослідження, так і експериментальну (добор первинних даних, математико-статистичний аналіз). Виконуємо написання наукових статей до фахових збірників.
Гарантуємо конфіденційність Вашого звернення.
Ціни на наші послуги – найнижчі як по Україні так і по СНД (від 200 у.о.). Наш принцип – працювати без предоплати, розрахунок за фактом отримання готової роботи. Безкоштовне внесення змін до захисту.
Контактні телефони: 8 (0542) 619-436, Пн-Пт з 10 до 18 год.
8 (095) 615-84-94 – Іван Іванович
8 (050) 910-47-74 – Вікторія Вікторівна.
E-mail: janzalavski@mail.ru, ICQ: 120543759.


Ответы на это сообщение:


   џ­¤ҐЄб.ЊҐваЁЄ 
© 2000 КОРРИС
Хостинг предоставлен ISP Don Apex